13 ene 2014

GALICIA BRONCE NO TEAM RELAY NOS CAMPIONATOS DE ESPAÑA DE CICLOCROSS CON IVAN FEIJOO

SAUL 7º EN SUB23

Este fin de seman celebraronse os Campionatos de España de Ciclocross na localidade castellonense de Segorbe, e nos que a representacion do noso clube, foi amplia, con 8 corredores. Xiana e Ivan acudian a cita coa seleccion de Galicia. Destacar a medalla de Ivan Feijoo, na proba de Team Relay, formando parte do combinado galego ,que entraba 3º en meta, e sumaba asi , a medalla de bronce. En canto aos resultados a nivel individual, Saul Lopez, foi 7º en Sub23, nunha extraordinaria carreira , na que saiu atras e rematou entre os millores. Raul González foi 19º en Junior , realizando tamen unha gran carreira despois da caida na primeira volta que lle obrigou a remontar toda a carreira. Xiana Conde foi 13º, tamen lastrada por un fuete golpe na cara, por unha caida na zona de tablas. Ivan Feijoo foi 21º en Cadetes, e Roman Saa o 39º . En Master 40  Xulio foi 22º e Toño Saa o 52º. En M50 Jose Manuel foi 47º .